A Szolgáltató Város
2019. április 25. Több blog
Távfűtés kontra lakásfelújítás
Segítünk, hogy legyen idő megtenni a szükséges előkészületeket!
A tavaszi, nyári hónapok rendszerint a lakásfelújítások időszakát jelentik. Nem egyszerű ez azonban, akkor, ha távfűtéses lakások felújításáról van szó.

Amennyiben bárki a fűtési rendszert is érintő lakásfelújítást tervez, a terveket a lakóközösség képviselőjével és a szolgáltatóval is egyeztetnie kell! Figyelembe kell venni azt is, hogy ha több lakást is érintenek az átalakítások, akkor azokat lehetőség szerint azonos időpontra kell ütemezni. Egy tömbház jelentős létszámú lakóközösséget képez, ezért is szükséges alkalmazkodni és figyelembe venni az eltérő igényeket.

Amennyiben távfűtéssel ellátott épületben esedékes olyan munkát végezni, illetve végeztetni, amelyhez szükséges a fűtési rendszer leürítése, akkor a következőket kell tenni:

  1. Olvassa el részletes tájékoztatónkat!
  2. Nyújtson be kérelmet a távhőszolgáltatónak a munkák jóváhagyására!
  3. A jóváhagyás birtokában rendelje meg a leürítést a közös képviselőn keresztül! Kérjük, hivatkozzon a jóváhagyás iktatószámára!
  4. A jóváhagyott tevékenységeket végeztesse el!
  5. A munkák befejezése után rendelje meg a közös képviselőn keresztül a visszatöltést!

További részletes információkért kérje kollégáink segítségét az Ügyfélszolgálati Irodában, a Haszkovó u. 11/A szám alatt.

Mindezek betartásával sok bosszúságtól kímélheti meg magát, sőt időt is megspórolhat, hiszen gördülékenyebb lesz a felújítás menete.

Köszönjük, hogy megfogadja javaslatainkat!

Távfűtés kontra lakásfelújítás