A Szolgáltató Város
2018. október 1. Több blog
Szakadj ki a napi rutinból!
Kezdés, újrakezdés, be az iskolapadba, tanulás, haza, tanulás, edzés, haverok, kinek mi akad délután. Aztán van néhány kötelező dolog… például középiskolában.
A kötelező közösségi szolgálatról hallottál? 50 óra szervezett keretek között folytatott, anyagi érdektől független tevékenység, érettségi előfeltétel lesz bla, bla, bla..

Valaki letudni akarja, valaki megélni! Te melyiket választod? Kolonc legyen vagy élményszerű és érdekes? Van néhány ötletünk!

Szakadj ki a napi rutinból!
Ha segítesz újrafesteni egy ovi kerítését, ha nem veted meg a kerti munkát és ültetnél velünk virágot vagy sepernél lombot, vagy akár a fenntarthatósági nagyrendezvényünkön vállalnád a kisiskolásokkal való foglalkozást, köztünk a helyed!

A kötelező 50 órát akár több projekt keretében is tudod teljesíteni. Mi, itt a VKSZ Zrt-nél abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy szinte a teljes tanévben, sőt még a nyári időszakban is tudunk fogadni középiskolás diákokat. Álljatok össze baráti társaságok, érdeklődjetek nálunk barátok, párok, magányos farkasok és segítünk összeállítani egy menetrendet, kimazsolázzuk a Nektek leginkább testhezálló feladatokat, érdeklődési területeket!

Írj, keress bátran, segítünk: blog@vkszrt.hu

Szakadj ki a napi rutinból!