A Szolgáltató Város

Üzemünk 2010. március 1-től egy szervezeti átalakulást követően végzi a fenti néven feladatait. Tevékenységünkkel a korábbi évekhez hasonlóan olyan átfogó szolgáltatást igyekszünk nyújtani, amivel tisztábbá, szebbé és hangulatosabbá tudjuk tenni környezetünket nem csak az itt élő emberek, de a városunkba látogatók számára is. Feladataink az elmúlt években egyre inkább bővültek, szolgáltatásunk több területre kiterjed. Éppen ezért több, a célfeladatokat megfelelően elvégezni tudó részleggel látjuk el a ránk bízott tevékenységi köröket, mindezt munkatársaink megfelelő szakmai képzettsége és nagyfokú elhivatottsága mellett.

Városüzemeltetési feladataink közé tartozik a közterületek (közutak, köztéri járdák, buszmegállók, lépcsők) tisztántartása gépi és kézi erővel - szükség szerint alvállalkozókat is bevonva -, mely során különös hangsúlyt fektetünk a frekventált városrészek, mint például a belvárosi rész és az Óváros tér, valamint környékének takarítására az év minden szakában.

Emellett további, kényelmi és turisztikai szempontból is fontos tevékenységeket látunk el, melyekről bővebben a „Szolgáltatások” fül alatt tájékozódhatnak.