A Szolgáltató Város
2021. november 9. Több hír
Ügyfélszolgálati tájékoztató a járványhelyzettel összefüggésben
Ügyfélszolgálatunk és telephelyeink látogatása alkalmával egészségügyi korlátozásokra kell számítani
Tisztelt Ügyfeleink!

A VKSZ Zrt. - gondolva Ügyfelei és Kollégái egészségére - 2021. november 10-től az alábbi látogatási intézkedéseket vezeti be ügyfélszolgálatain.

Központi Ügyfélszolgálatunkon a személyes ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges, melyet megtehetnek a lenti linken, vagy a +36 88 949 849-es telefonszámon.

Online: https://www.vkszrt.hu/On-line-idopontfoglalas

A személyes ügyintézés alkalmával, ügyfeleink részére, az ügyfélszolgálat épületébe történő belépéshez kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata.

Az ügyfélszolgálati és az ügyfélfogadást biztosító irodákba történő belépés előtt javasolt a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát.

A személyes ügyintézés kapcsán kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az ügyfélszolgálati helységben egyszerre csak azon személyek tartózkodjanak, akik az ügyeiket intézik, ill. egyidejűleg annyian, ahány ügyfélablak éppen nyitva tart.

Várakozni az ügyfélszolgálati iroda előtt, épületen kívül, a megfelelő távolságtartási szabályok betartásával lehetséges.

Azon ügyfeleink részére, akik nem élnének a fenti lehetőséggel, kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést, Ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében.

2021. november 10-től nem szükséges a bejelentkezés a Parkolás és a Temetőgondnokság ügyfélszolgálatán, ellenben a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartására itt is számolni kell.

Kistó utcai Hulladékudvar és a Cseri Murvabányában működő Hulladékgyűjtő telephely továbbra is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink továbbra is kerülni fogják a fizikai kontaktust.

Fentiek kapcsán számítunk szíves együttműködésükre, melyet előre is köszönünk!

Továbbra is vigyázzunk Magunkra! Vigyázzunk Egymásra!