A Szolgáltató Város
2021. november 8. Több hír
Ügyfélszolgálati tájékoztató a megváltozott zöldhulladékgyűjtési rendszerrel kapcsolatban
A szolgáltatás igénybevételéhez, egyszeri alkalommal egy erre a célra rendszeresített gyűjtőedényt szükséges vásárolni
Tisztelt Ügyfeleink!

A házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés módja 2021. április 1-vel megváltozott. A szolgáltató a zöldhulladékot, az eddigi, közterületről történő begyűjtés helyett - április-november között - havonta gyűjti be, az erre a célra rendszeresített barna színű tárolóedényekből.

Akinek nincs lehetősége az otthoni komposztálásra, szükség szerint igényelheti az új, megváltozott rendszerű, házhoz menő zöldhulladék-gyűjtési szolgáltatást, melyet a VHK Nonprofit Kft. április 1-től, november 30-ig havonta egyszer biztosít.

A szolgáltató a zöldhulladék begyűjtését kizárólag a gyűjtőjárművéhez rendszeresített, szabványos, felmatricázott gyűjtőedényből végzi havonta egy alkalommal, melyet a veszprémi lakosok– 120, illetve 240 literes méretben – Haszkovó utcai ügyfélszolgálatán vásárolhatnak meg.


A gyűjtőedény beszerzéséhez kérjük, foglaljon időpontot!

A gyűjtőedények ára az alábbiak szerint alalkul.

120 literes edény - 16.100 Ft
240 literes edény - 18.200 Ft

Meghatalmazás útján történő ügyintézéshez, kérjük ezt a nyomtatványt kitölteni és az edények átvételhez, részünkre megküldeni szíveskedjenek!

Kérjük, hogy ezentúl a ház elé, és a közterületre ne tegyék ki a zöldhulladékot, mert a szolgáltató kizárólag a gyűjtőedényből üríti, más formában nem szállítja el. Akiknek többlet zöldhulladékuk keletkezik, vagy nem tudnak élni ezzel a lehetőséggel, továbbra is lehetőségük van zöldhulladékukat a hulladékgyűjtő udvarban (8200 Veszprém, Kistó u. 8.) vagy a VKSZ Zrt. hulladékgyűjtő telephelyén is átadni (8200 Veszprém, Külterület 0105/1, cseri murvabánya mellett).

Megértésüket és közreműködésüket ezúton is köszönjük!