A Szolgáltató Város
2021. május 20. Több hír
Megváltozott a parkolás rendje Városunkban is
Kedd reggeltől újra fizetni kell a parkolásért
A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint május 23-ig, vasárnap 24.00 óráig maradt fenn az ingyenes parkolás lehetősége Magyarország városaiban, így Veszprémben is.

Közterületi parkolás:

A Pünkösdi ünnepkör okán, május 24., hétfőn - ünnepnap lévén - még nem, ellenben május 25., kedd reggeltől a városi rendelet szerint, az arra kijelölt helyeken újra fizetni kell a közterületi parkolásért.

Mélygarázs és parkolóház:

A mélygarázsban és a Bagolyvári parkolóházban május 23., vasárnap este 19:00 órától, hétfő reggel 7:00 óráig marad ingyenes a parkolás, azt követően a szolgáltatásért újra fizetni kell. ( Ezzel egy időben egységeinkben az éjszakai ingyenes parkolás lehetősége is megszűnik. )!!! Fentiek értelmében tisztelettel kérjük az autótulajdonosokat, hogy tartsák szem előtt a fenti dátumokat és ennek megfelelően tervezzék jövőbeni parkolásaikat. !!!Bérletek érvényessége, új bérletek megváltása:

A VMJV Közgyűlésének, valamint a Kormány vonatkozó rendeletei alapján az ingyenes parkolási időszakban érvényes, éves, teljesárú bérleteinek érvényességét a VKSZ Zrt. Parkolási Csoportja az ingyenes parkolási időszak(ok) időtartamával meghosszabbítja.

Az új bérletek megváltását Ügyfeleink a Parkolási Csoport ügyfélszolgálatán, valamint elektronikus felületeken is intézhetik.

https://www.vkszrt.hu/Parkolas/Szolgaltatasok/Online-parkoloberlet-vasarlas
http://netberlet.mininform.hu/veszprem 

Megértésükben bízunk, melyet előre is köszönünk!

VKSZ Zrt. Parkolási csoport