A Szolgáltató Város
2021. április 15. Több hír
Hőszolgáltatási értesítés
Folyamatos marad a távhőszolgáltatás
Tisztelt Ügyfeleink!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a fűtésszolgáltatást, a hosszútávú időjárás-előrejelzés hűvös, csapadékos jellemzése alapján, 2021. április 16-ot követően is - időjáráskövető automatikus szabályozással - folyamatosan biztosítjuk. Erre vonatkozóan külön megrendelés az Önök részéről nem szükséges.

Ettől eltérő igény esetén - április 16-tól kezdődő időszakra, amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi - kérhetik a szolgáltatás szüneteltetését, vagy a fűtési menetrend módosítását. Észrevételeiket, lemondási, vagy módosító nyilatkozatukat - a társasházi közös képviselőkön keresztül - a hoszolg.diszpecser@vkszrt.hu e-mail címen fogadjuk.

A hivatalos fűtési időszak minden év május 15-ig tart, de amennyiben az időjárás megköveteli, ezt követően is biztosított a szolgáltatás.

A távfűtés mind a szolgáltatói, mind a felhasználói oldalon - a hőközponti külső hőmérsékletmérés által - szabályozott üzemmódban működik, mely melegebb időben automatikusan leáll, hűvösebb napokon pedig ismételten bekapcsol a társasház szolgáltatási szerződésében rögzített, és ennek alapján beállított fűtési-menetrend szerint.

A fűtési menetrend módosítását a közös képviselő vagy az általa megbízott személy írásban kérheti. A menetrend módosítása naponta 8:00 és 17:00 óra között kerül végrehajtásra.