A Szolgáltató Város
2021. március 8. Több hír
Ügyfélszolgálati tájékoztató
Ügyfélszolgálatainkon a személyes ügyintézés csak korlátozásokkal érhető el
Tisztelt Ügyfelünk!

A VKSZ Zrt.-nél gondolunk Önre és családjára. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében továbbra is elsősorban a személyes jelenlétet nélkülöző ügyintézési formákat részesítjük előnyben Haszkovó uti Ügyfélszolgálatunkon. Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést, Ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében. ( A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag - az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – egyedi mérlegelés alapján lehetséges. )

A VKSZ Zrt. Haszkovó 11/A-ban lévő főpénztára mindazonáltal üzemel, így az ügyfélszolgálat bezárása nem érinti a termékértékesítést, mely online időpontfoglalással továbbra is elérhető személyesen.

A Parkolási Csoport Ügyfélszolgálata korlátozással újra látogatható. Fő szabály szerint, az ügyfélszolgálati térben egyszerre csak egy Ügyfél tartózkodhat, mindazonáltal- amennyiben lehetséges - itt is kérjük majd a telefonos, ill. elektronikus ügyintézést.

Március 9-től, a Temetőgondnokság Ügyfélszolgálata tovább üzemel, ellenben működésében korlátozások lépnek életbe. Ügyfeleink fogadására irodánkban, csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

Kistó utcai Hulladékudvar és a Cseri Murvabányában működő Hulladékgyűjtő telephely március 16. után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink kerülni fogják a fizikai kontaktust.

Fentiek kapcsán szíves megértésüket kérjük, melyet előre is köszönünk!

Vigyázzunk Magunkra! Vigyázzunk Egymásra!