A Szolgáltató Város
2020. október 15. Több hír
Őszi zöldhulladék-gyűjtés
Veszprémben a zöldhulladék házhoz menő gyűjtése november 7-én indul.
A korábbi gyakorlatnak megfelelően most is arra kérjük a lakosságot, hogy a zöldeket csak hétvégén, szombati és vasárnapi napokon helyezzék ki a közterületre, addig azonban az ingatlanhatáron belül tárolják.

A gyűjtést és szállítást kollégáink - a mennyiség függvényében - folyamatosan biztosítják a hétköznapok folyamán.

Az idei évben november 7. szombat lesz az akció első napja, így kérjük, először akkor helyezzenek ki zöldhulladékot, azt követően pedig az alábbi táblázat szerint.

Kérjük továbbá, hogy a 4 hétvégét érintő akció során – lehetőség szerint - CSAK EGYSZER helyezzenek ki zöld hulladékot a közterületre, segítve ezzel munkánkat, illetve a rendezettebb városkép megtartását.

A zöldhulladék kihelyezése csak és kizárólag az alábbi időpontokban lehetséges:

november 7. szombat
november 8. vasárnap
november 14. szombat
november 15. vasárnap
november 21. szombat
november 22. vasárnap
november 28. szombat
november 29. vasárnap

Ágakat, nyesedéket kizárólag 1m-es kötegekbe rendezve, a falevelet és lágyszárú növényeket zsákban kérjük kihelyezni úgy, hogy a járdákon, úttesten a közlekedést ne akadályozzák.

Akik nem tudnak, vagy nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, továbbra is igénybe vehetik a Kistó utcai hulladékgyűjtő udvar lakosság számára biztosított térítésmentes szolgáltatását, ahova egész évben, nyitvatartási időben bármikor beszállíthatják az érintett hulladékokat. A hulladékudvar szombatonként délelőtt is nyitva tart.

Folyamatainkat teljeskörűen dokumentáljuk, ezért nyomatékosan szeretnénk kérni a veszprémieket az akció időpontjainak betartására!