A Szolgáltató Város
2020. május 26. Több hír
Ügyfélszolgálati tájékoztató
Fokozatos újranyitás a személyes ügyfélfogadásban
Tisztelt Ügyfeleink!

A VKSZ Zrt. - gondolva Ügyfelei és Kollégái egészségére - 2020. június 2-tól fokozatosan teszi lehetővé a személyes ügyfélfogadást ügyfélszolgálatain, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések meghagyása mellett.

Központi Ügyfélszolgálatunkon a személyes ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges, melyet megtehetnek az alábbi linken, vagy a +36 88 949 849-es telefonszámon.

Online: https://www.vkszrt.hu/On-line-idopontfoglalas

A személyes ügyintézés kapcsán kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az ügyfélszolgálati helységben egyszerre csak azon személyek tartózkodjanak, akik az ügyeiket intézik, ill. egyidejűleg annyian, ahány ügyfélablak éppen nyitva tart.

Várakozni az ügyfélszolgálati iroda előtt, épületen kívül, a megfelelő távolságtartási szabályok betartásával lehetséges.

Az ügyfélszolgálati és az ügyfélfogadást biztosító irodákba történő belépés előtt javasoljuk a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát, és kérjük Önöket, a szájat és orrot eltakaró maszk, sál, vagy kendő viselésére.

Azon ügyfeleink részére, akik nem élnének a fenti lehetőséggel, kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést, Ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében. 

Június 2-tól nem szükséges a bejelentkezés a Temetőgondnokság ügyfélszolgálatán, ellenben a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartására itt is számolni kell.

Kistó utcai Hulladékudvar és a Cseri Murvabányában működő Hulladékgyűjtő telephely továbbra is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink továbbra is kerülni fogják a fizikai kontaktust.

A Piac és Vásárcsarnok valamint az iparcikk piac is a szokásos nyitvatartási idejében fogadja a Vásárlókat, a maszkok viselése azonban minkét helyszínen kötelező, melyet a hivatalos szervek rendszeresen ellenőriznek majd.

Fentiek kapcsán számítunk szíves együttműködésükre, melyet előre is köszönünk!

Továbbra is vigyázzunk Magunkra! Vigyázzunk Egymásra!