A Szolgáltató Város
2020. március 17. Több hír
Jelen helyzetben ez a legjobb megoldás
Rendezze távhő számláit elektronikusan - csak nyerhet vele
A kialakult helyzetben az a legokosabb döntés, ha mindenki otthon marad, mozgásait pedig a lehető legszükségesebb dolgok beszerzésére, rendezésére redukálja.

Amennyiben távhő számláit a Díjneten keresztül rendezi, abban az esetben nem kell kimozdulnia a lakásból, rezsibefizetéseit mégis biztonságban tudhatja.

2020. február 21-től minden érintett ügyfelünknek lehetősége nyílik a VKSZ Zrt. által kiállított távhős számlákat a Díjnet rendszerén keresztül kiegyenlíteni. Ehhez egy saját Díjnet felhasználói fiók létrehozására van csak szükség a dijnet.hu oldalán, majd abba belépve, a számlakibocsájtóknál kiválasztani és regisztrálni a VKSZ Zrt.-t. A Díjneten jelenleg 32 számlakibocsátó, mint például a DBH, NKM, MVM, Eon, Telekom, UPC számláinak fizetésére van lehetőség, így akár „Minden számla egy helyen” kifizethető néhány gombnyomás segítségével, amely egyszerűbbé teszi számlái fizetését, hiszen egy felületen több szolgáltató számláit kezelheti. Lehetősége lesz továbbá számláit egyedileg is letölteni, melyek a ebben a formában is hiteles dokumentumnak bizonyulnak az ügyek intézése szempontjából.

Ha még nem volt korábban e-számlája, most időszerű váltania és leegyszerűsítenie hétköznapok pénzügyeit. Felejtse el a papír alapú számlákat és ezáltal a sorban állást, ráadásul tegye mindezt díjmentesen, hisz a Díjnet használata az Ügyfelek számára ingyenes! A fizetési tranzakciós díjakat az Ügyfelek bankszámlacsomagjának kondíciói határozzák meg. A számlák fizetésére számos lehetőséget biztosít a Díjnet, amely történhet bankkártyás fizetéssel (VPOS), egyedi banki utalással, közvetlen internetbanki fizetéssel (CIB Bank Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., ügyfelei esetén), mobiltelefonos fizetéssel, csoportos beszedési megbízással. A Díjnet kényelmi funkciója, hogy a számla fizetési határidejének lejárata előtt a rendszer emlékeztető e-mailt küld, melyből pár kattintással szintén kezdeményezhető a számla biztonságos fizetése.

Ha távhős díjbefizetés eddig is e-számlán intézte, a Díjnet rendszerére történő váltásra ezesetben is szükség lesz, hisz a korábbi, Számlaközponton keresztül történő elektronikus számlafizetési lehetőség 2020. április 30-al megszűnik.

Döntését - egészségének megőrzése mellett - még jutalmazzuk is. Ha már rendelkezik e-számlával, de áttér a Díjnet rendszerére vagy most fog áttérni a távhődíj csekkes fizetéséről az elektronikusra, regisztrál a nyereményjátékra az alábbi linken - https://forms.gle/2JrgLsCGd3S1Mtc66 - és mindezt 2020. április 30-ig megteszi, részt vesz nyereménysorsolásunkon, melynek során egy tablet, egy okostelefon vagy egy okosóra boldog tulajdonosa is lehet.

A VKSZ Zrt. nyereményjátékot hirdet, és a fenti három tárgynyereményt sorsolja ki a Díjneten fiókot nyitó és ott a VKSZ Zrt.-t számlakibocsátóként választó ügyfelei között. A nyereményjátékon automatikusan részt vesz minden Díjnetre újonnan regisztráló vagy ha már saját fiókkal rendelkezik, akkor a VKSZ Zrt.-t számlakibocsátóként választó fogyasztó.

Egészségtudatos, okos döntését okos eszközökkel jutalmazzuk! Váltson Díjnetre, 2020. április 30-ig!

Ha eddig is e-számlán történt a távhős díjfizetés, 2020. április végéig át kell térni a Díjnet rendszerére, mert a korábbi, Számlaközponton keresztül történő elektronikus számlafizetési lehetőség megszűnik.