A Szolgáltató Város
2019. október 25. Több hír
Ünnepi nyitvatartás - november 1.
A VKSZ Zrt. valamennyi ügyfélszolgálata ZÁRVA tart 2019. november 1-én, Mindenszentek ünnepén.
LÁTOGATÁS A VESZPRÉMI TEMETŐKBEN
Valamennyi veszprémi temetőben 2019. október 17. és 18. valamint 24. és 25. napokon díszítőmurvát helyeztünk ki, segítve ezzel a sírok környezetének gondozását. Felhívjuk továbbá a látogatók figyelmét, hogy a temetőkapuk november 1-én zárva tartanak és még mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező sofőröknek sem engedélyezett a gépjárművel történő behajtás a temetők területére. Ez a korlátozás kizárólag Mindenszentek napjára vonatkozik, az előtte és az utána következő napokban ismét szabad behajtás lesz érvényes.
Tisztelettel meghívjuk a Vámosi úti temetőbe látogatókat, a 2019. november 1-én, 16.00 órakor kezdődő megemlékezésre, melyen első misét tart Nagy Károly kanonok. Az ünnepi műsor helyszíne a ravatalozóépület előtti tér. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

HULLADÉKGYŰJTÉS ÉS -SZÁLLÍTÁS
A hulladékszállítás NEM SZÜNETEL. A szelektív és a kommunális gyűjtőedényeket kérjük reggel 06.00 óráig kihelyezni, azokon a helyeken, ahol pénteki a szokásos szállítási nap.
Ezen a napon a Kistó u. 8. szám alatt működő hulladékgyűjtő udvar is ZÁRVA tart.

PARKOLÁS
A közterületi parkolás díjtalan lesz ezen a napon, a mélygarázsban és a parkolóházban viszont fizetni kell a parkolásért.

PIAC- ÉS VÁSÁRCSARNOK
A Veszprémi Piac- és Vásárcsarnok november 1-én ZÁRVA tart, azonban a külső térre nyíló virágárusok ezen a napon is árusítanak. November 2-án, a szokás szombati nyitva tartással. 6.00 és 13.00 óra között várjuk a vásárlókat.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK
A Központi Ügyfélszolgálat (Haszkovó u. 11/A), a Parkolási ügyfélszolgálat, a Temetkezési ügyfélszolgálat november 1-én ZÁRVA tart.