A Szolgáltató Város

#ígygurulazéletünk!

2018. október 12.
#ígygurulazéletünk!A biztonságérzetünket erősítené meg az, ha lemerül vagy félig lemerül a moped, akkor kicsit lehetne utána tölteni. 

#ezajövő

2018. október 5.
#ezajövő„Az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat kapcsán is nyitottak vagyunk minden olyan innovációra, ami az elektromos városi közlekedést célozza.

#baromijódolog

2018. október 2.
#baromijódolog"Mindössze öt napja csatlakoztam a kísérlethez. Akkor kaptam ugyanis egy elektromos meghajtású Monster rollert, nagy széles kerekekkel, úgyhogy én, azóta nyomom.

#hibridautóbólülökát

2018. szeptember 27.
#hibridautóbólülökát„Olyan viszonyok között optimális ez a roller, ahol a gyalogos bejárhatósághoz már nagyok a távolságok, de gépjárművel nem lehet közlekedni. 

#bringárólültemát

2018. szeptember 25.
#bringárólültemát„Újságíróként veszek részt a projektben és a környezetkímélő, lábbal hajtós bringáról ültem át az elektromos rollerre. Az előkészületi fázisban már jeleztem, hogy szívesen vennék részt egy ilyen projektben és nagyon örültem a Monster Rollernek.

#egyetemistatesztelővagyok

2018. szeptember 21.
#egyetemistatesztelővagyokPont a szülinapomon írtatok, hogy engem választottatok az egyik tesztelőnek! Ez volt az első meglepetés.

#kísérletiüzem

2018. szeptember 20.
#kísérletiüzemMost nem az a lényeg, hogy ki mire fogja használni majd egyszer, ha piacképes termék lesz…

Ez már nemcsak duma, itt a tények beszélnek!

2018. szeptember 17.
Ez már nemcsak duma, itt a tények beszélnek! Ingyen töltés USB-ről és ingyen áramfelvétel a tesztidőszakban, csak Veszprémben! Miiii?