A Szolgáltató Város

A „VKSZ” Zrt. új szolgáltatása: Elektronikus számla

Környezettudatos Ügyfeleink elvárásának megfelelve a „VKSZ” Zrt. 2013. november 1-től bevezette az elektronikus számlázást.

Ez a számlázási mód előnyös mindenki számára, hiszen környezetbarát megoldás, megbízható, helytakarékos, használatával időt is megtakarít a fogyasztó, mert gyors, kényelmes és egyszerű. Az e-számla a hagyományos papír alapú számlával egyenértékű elektronikus formában kiállított számla.

Az e-számla a papír alapú számla adatain túl egy időbélyegzőt és egy fokozott biztonságú elektronikus aláírást tartalmaz. Ezek teszik hitelessé a számlát és biztosítják eredetét, valamint a tartalom sérthetetlenségét. Felhívjuk figyelmét, hogy az e-számla csak elektronikus formában hiteles, papír alapú számlát utólag nem tudunk róla kiállítani!

Regisztráljon díjmentes e-számla szolgáltatásunkra!

Vevői bejelentkezés


Segítségre van szüksége?

Keresse ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunkat:

(+36) 88 949 849

E-számla regisztráció

  1. Regisztráljon ezen a linken az E-számla szolgáltatásra.
  2. Sikeres regisztrációt követően a megadott e-mail címre értesítést kap, majd a regisztrációt meg kell erősítenie (véglegesítenie kell).
  3. Társaságunktól is kap egy értesítést a regisztráció feldolgozásáról.
  4. Felhasználó nevével és jelszavával honlapunkon a www.vkszrt.hu/E-szamla a vevői bejelentkezést választva, beléphet elektronikus tárhelyére.
  5. Minden új számlájáról értesítést és fizetési emlékeztetőt kap a Számlaközpont Zrt-től.
  6. Amennyiben a megküldött számlával kapcsolatosan kérdése, észrevétele van, akkor forduljon Társaságunkhoz.
  7. Az E-számla szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel, kérjük forduljon a Számlaközpont Zrt.-hez, a szolgáltató honlapján megadott elérhetőségeken: www.szamlakozpont.hu/kapcsolat

FONTOS tudnivaló!

A számlák kiállítását követően minden egyes e-számlát 8 évig tárol a rendszer, tehát 8 évig bármikor megnézhetőek, letölthetőek az e-számla felületről. Javasoljuk, hogy készítsen biztonsági mentést a számláiról.

Az E-számlát a társaságunk által átadott adatokból az általunk megbízott Számlaközpont Zrt. állítja elő és a számviteli törvényben meghatározott bizonylat-megőrzési ideig (tárgyév + 8 évig) archiválja, oly módon, hogy a törvényben leírt feltételeknek megfelelően hitelesíti (időbélyeg+minősített aláírás).

A regisztrációról és az e-számlázásról bővebb információ a www.szamlakozpont.hu weboldalon érhető el.