A Szolgáltató Város
2020. április 22. Több blog
A Föld napja örök – április 22.
Éveken át összejöttünk a Veszprémvölgyben, vendégeink voltak az iskolák, a családok, így április, május táján ezreket mozgattunk meg a Fenntarthatóság mindenKOR elnevezésű rendezvényen.

Azzal a szándékkal indítottuk útjára az interaktív „élményparkot”, hogy konkrét tippeket adjunk a mai kor emberének a mindennapokban megélni és tudatosan alkalmazni a fenntartható életvitelt. Idén sajnos erre nem kerülhet sor.
A Föld napja örök – április 22.

Pedig milyen klassz napok is voltak ezek... biztosak vagyunk abban, hogy ezt a nagysikerű rendezvényt folytatni fogjuk. Ezt a közel 30 partnerszervezet nevében is megígérhetjük.

A Föld napja örök – április 22.

Amellett, hogy mi most néhány fotóval felidézzük a rendezvény emlékezetes pillanatait kérni is szeretnénk!

A Föld napja örök – április 22.

Vajon most is megemlékezünk a Föld napjáról? Ki hogyan teszi ezt? Virágokat ültet ládába? Palántákat a balkonra? Mesél a gyerekeinek, unokáinak a Föld kincseiről? Vizeinkről, erdeinkről?

Várjuk a fotókat, rajzokat: kinek mit jelent a Föld napja, milyen értéket hordoz a bolygónk? A fotókat akár a rajzokról, akár a tevékenységekről várjuk a blog@vkszrt.hu e-mail címre. A legjobbnak ítélt alkotásokat, üzeneteket, inspirációkat megjelentetjük honlapunkon és a következő fenntarthatósági rendezvényünkön ki is állítjuk.

Emlékezzünk meg együtt, értékeljük kincseinket, mondjuk el gondolatainkat most rajzban vagy fotón! Köszönjük mindenkinek, aki velünk tart!

A Föld napja örök – április 22.