A Szolgáltató Város
2019. szeptember 30. Több blog
Erőművek éjszakája – Veszprémben is
Gyere és nézd meg milyen egy gigantikus méretű fűtőmű! Less be a távfelügyeleti rendszer monitorjaiba! A titok nálunk kezdődik!

Országszerte 42 villamos energiát termelő erőmű és távhőt előállító fűtőmű, illetve tematikus látogatóközpont nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt – köztük a veszprémi is.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) csatlakozó partnereivel együttműködve 2019. október 11-én első alkalommal rendezi meg az Erőművek Éjszakáját. Veszprémben a VKSZ Zrt. – Haszkovó Utcai Fűtőerőmű lesz látogatható.

Mindennapjaink kényelmét szolgálja a távhő, hiszen télen biztosítja a rendszerre csatlakoztatott lakások és közintézmények fűtését, illetve meleg víz előállítására is használható. Nap mint nap több ezren dolgoznak azért, hogy ezek az alapvető szolgáltatások biztonságosan, jó minőségben jussanak el háztartásainkba.

Ha személyesen tapasztalhatjuk meg azt, hogy az energiát kik, hol, milyen eszközökkel és forrásokból, hogyan állítják elő, ha beleshetünk a hőközpont kulisszatitkaiba talán nagyobb megértéssel, más szemlélettel leszünk majd a szolgáltató felé, tudatosabb és takarékosabb energia felhasználó válhat belőlünk.

2019. október 11-én 14 és 22 óra között országszerte 42 villamos energiát termelő erőmű és távhőt előállító fűtőmű, illetve tematikus látogatóközpont várja majd az érdeklődőket.

Ha kíváncsi vagy a részletekre és szívesen csatlakoznál a veszprémi fűtőmű bejárásához, jelentkezz! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A veszprémi helyszínre a www.eromuvekejszakaja.hu oldalon lehet regisztrálni.

Holnap:https://eromuvekejszakaja.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/eromuvekejszakaja/

Erőművek éjszakája – Veszprémben is