A Szolgáltató Város
2019. szeptember 2. Több blog
Bolhapiac, a kincsesbánya
Vannak városok, ahol turisztikai látványossággá nőtte ki magát, de bármekkora is legyen, színes forgatagával bárkit elvarázsol.

Talán nem is sejtenénk, hogy az első bolhapiacot a 17. században, Párizsban szervezték. Az elnevezés pedig arra utal, hogy az eladásra szánt ruhaneműk, bútorok sokszor bizony bolhák lakóhelyéül is szolgáltak.

Bolhapiac, a kincsesbánya
A bolhapiacok népszerűsége töretlen, hiszen a választék hatalmas, rendkívül színes és változatos, az árak pedig végtelenül rugalmasak. A Veszprémi Piac- és Vásárcsarnokban megrendezendő bolhapiac abban szeretne újat nyújtani az árusítóknak, hogy kulturált környezetben, esőtől, széltől, tűző napsütéstől védetten, ne a földről árusítva kelljen értékesíteni a portékákat. Van kereslet régiségre, kisbútorra, feleslegessé vált használati eszközökre, elektronikai berendezésekre, emellett mindig van érdeklődés a hangszerek, könyvek, játékok iránt.
Bolhapiac, a kincsesbánya

Nálunk nem szükséges az előzetes regisztráció! Várunk szeretettel minden érdeklődőt, 2019. szeptember 8-án, vasárnap 8.00 és 12.00 óra között, a Veszprémi Piac-és Vásárcsarnok épületében.

Bolhapiac, a kincsesbánya