A Szolgáltató Város
2018. március 26. Több blog
 
Fenntarthatóság MindenKOR, Veletek!
Álmodtunk, megvalósítottuk és idén ismételünk, mert akkora sikere volt!
Ez a Fenntarthatóság MindenKOR elnevezésű rendezvényünk, mellyel több ezer embert csábítottunk tavaly a Veszprémvölgybe. Közel húsz partnerrel társulva interaktív helyszíneken mutatjuk be az idelátogatóknak, hogy a fenntarthatóság nem egy éppen aktuális divatirányzat, hanem már nagyszüleink életében is felbukkanó és igenis tudatosan alkalmazott életvitel volt. Emellett felvillantjuk a mai kor által kínált lehetőségeket, modern köntösbe ágyazva és hogy egyáltalán ne legyen idegen, mindent ki is lehet próbálni.

Fenntarthatóság MindenKOR, Veletek!
Az orrunk előtt fejlesztik majd napelemek segítségével az energiát, de bringára pattanva mi is generálhatunk áramot egy másik standnál, megmérjük a Séd patak vízminőségét, gyakorlatban mutatunk tippeket a helyes komposztáláshoz, mindezt úgy, hogy a család valamennyi tagja számára élvezetes és értékes időtöltés legyen.

Fenntarthatóság MindenKOR, Veletek!
Az idei év jelszava a mobilitás, amit igyekeztünk tágan értelmezni, így nemcsak elektromos robogó vagy elektromos autó tesztelésére lesz lehetőség, de kipróbálható egyszerűsített pályán a tájfutás, lehet sziklát mászni, kerékpárpályán ügyeskedni „részeg szemüveggel”, terepfutóversenyen részt venni.

Fenntarthatóság MindenKOR, Veletek!
Vár mindenkit a Veszprémvölgy április 21-22-én, korosztálytól függetlenül és természetesen díjtalan belépéssel! Kövess minket itt a honlapon vagy a Facebookon (Veszprém Szolgáltató Város - Fenntarthatóság MindenKOR), ahol rendezvényünkről folyamatosan friss információkat találsz!