A Szolgáltató Város
2016. május 11. Több blog
Király vásár a királynék városában!
Ezúton is köszönjük azt a sok elismerést, ami a Gizella Napi Vásár kapcsán érkezett hozzánk. Nagyon jól esik, ha a veszprémiek is érzékelik azokat a változásokat, amiket elindítottunk és külön öröm, hogy ezek pozitív visszhangot váltanak ki.
Ez volt a tizennegyedik vásár, és ahogy serdülőkorba lépett, érzékeltük mi is, hogy ideje fazont igazítani. Több mint 150 árusító kínálta portékáit, messze az eddigi legtöbb kereskedő és vendéglátó a veszprémi vásárok történetében. Évről évre igyekszünk újabb és újabb kézműveseket megnyerni, most ez a folyamat beérni látszik.
 
Nem zárkózunk el az építő kritikáktól és szívesen veszünk javaslatokat arra vonatkozóan, ha hiányérzete támadt valakinek, mert nem volt rozéfröccs vagy éppen hiányzott egy bőrműves. Tehát, elő a billentyűket, jöhet az e-mail: blog@vkszrt.hu
 
Folytatjuk a munkát és gőzerővel készülünk az augusztusi népművészeti vásárra, sőt már a szeptemberi Szent Mihály napi és a decemberi karácsonyi vásár is körvonalazódik. Tehát van hely az ötleteknek, lehet írni bátran!
 
Tudjuk, királynak maradni nem könnyű, éppen ezért továbbra is megteszünk mindent, hogy méltók legyünk az uralkodói címre!